Aztec Idols

Aztec Idols

Tema: Äventyr i djungeln

Funktioner: Vilda symboler, free spins och bonusspel

Speltillverkare: Play’n GO

Är du en fan av äventyrshistorier à la Indiana Jones? Då kommer du att älska videoautomaten Rich Wilde and the Aztec Idols. Rich Wilde är en äventyrare av rang och nu har han bestämt sig för att kika lite närmare på vad de gamla aztekerna har lämnat efter sig i djungeln i Mellanamerika.

Jag älskar äventyrsfilmer och historier om äventyrare som riskerar liv och lem för att hitta gömda skatter, så direkt när jag började spela Aztec Idols seglade spelet upp som en av mina största favoriter bland videoautomater på nätet. Prova Aztec Idols du också; du kommer inte bli besviken!

Vilda symboler, bonusspel och gratissnurr

Äventyraren Rich Wilde själv är spelets jokersymbol. Han dyker upp ganska ofta på hjulen och han betalar bra. Om du får fem jokersymboler på en linje vinner du faktiskt hela 5000 mynt. Det är ingen dålig vinst!

I bonusspelet kan du vinna upp till 150 gånger din insats. Bonusspelet aktiveras när tre gudasymboler (”idols”) visas på hjulen. En andra spelskärm dyker då upp. Här ska du klicka på gudasymboler för att avtäcka kontantvinster. Om du klickar på en gudasymbol som visar sig vara falsk avslutas bonusspelet.

Gratisspin-läget är en läcker historia. Innan snurren sätter igång får du snurra på ett sorts lyckohjul med två roterande skivor. Först slumpas en av spelets symboler fram. Denna symbol används som en extra scattersymbol (spridd symbol) i gratissnurren. Sedan får du veta hur många snurr du får. Du kan få upp till 24 gratissnurr med extra spridda symboler!