Flowers

Flowers

Tema: Blommor!

Funktioner: Dubbelsymboler, free spins, staplade vilda symboler

Speltillverkare: NetEnt

En somrigare videoautomat än Flowers är svår att hitta. Grafiken är härligt färgglad och bakgrundsljudet känns som hämtat från en sommaräng full med liv. Jag är en stor fan av Flowers och sedan jag testade denna videoautomat för första gången för några månader sedan har jag återkommit gång efter gång.

Det är blommor som är temat i Flowers. Vissa blommor är glada medan andra är buttra. Det finns till och med en köttätande blomma med bland symbolerna. Då och då dyker också glada solar och glada moln upp på hjulen för att göra sommarupplevelsen komplett och öka dina vinstchanser.

Dubbelsymboler och free spins

I Flowers har spelutvecklaren Net Entertainment stoppat in en helt unik funktion. Det handlar om så kallade dubbelsymboler. Du kommer att märka att vissa av blommorna kommer i par. Varje sådan blomma är en dubbelsymbol och räknas dubbelt. En dubbelsymbol på en linje innebär alltså att du egentligen har fått två förhoppningsvis vinstgivande kombinationer på den linjen. Med den här funktionen kan du lyckas med konststycket att få tio symboler på en linje, trots att det bara finns fem hjul!

Free spins-läget aktiveras av de glada molnen. Även dessa kan vara dubbelsymboler. Free spins-läget är bland de bästa jag någonsin har provat på. Med åtta symboler får du helt makalösa 30 free spins med en multiplikator på ännu mer makalösa 10 gånger vinsterna. Jag har faktiskt lyckats få åtta molnsymboler en gång. Jag kan lova att vinsterna fullkomligt rasade in!