Hall of Gods

Hall of Gods

Hall of Gods är en slot från NetEn inspirerad av de fornnordiska gudarnas mytiska värld. Det är en progressiv slot med tre progressiva jackpottar och alla vinnande kombinationer under freespins tredubblas. Detta är en slot för dig som är ute efter stora vinster som hos vinnamycketpengar.nu.

Hall of Gods är en 5-hjuls, 3-rads slot med free spins, expanderande wilds, scatters och ett bonusspel. Den högsta insatsen per dragning är 500 kr och spelet har 20 vinstlinjer. När du har justerat spelmaskinen för att passa dina preferenser, trycker du på startknappen för att starta spelet. Det finns också en autoplay-funktion så du slipper snurra själv hela tiden.

Specialfunktioner i Hall of Gods

Scattersymbolen består av Odens korpar och den kan ge dig gratisspel. Under free spins  multipliceras alla vinster med 3 utom under bonusspelet. Tre scattersymboler ger 10 free spins, fyra scattersymboler 15 free spins och fem scatter-symboler ger dig 20 gratisspel.

Sympolen Sea Dragon är en expanderande wildsymbol i videosloten Hall of Gods. Den visas bara på hjul 2, 3 och 4 När den dyker upp kommer den att expandera för att täcka hela hjulet för att hjälpa dig att bilda vinnande kombinationer.

Hall of Gods Bonusspel

Hall of Gods har ett bonusspel där du kan vinna mynt och enorma progressiva jackpottar. När du spelar bonusspelet förvandlas symbolerna till sköldar och du måste använda Tors hammare för att knäcka dem. I bonusspelet kan du vinna mynt eller jackpotten om du får tre likadana symboler.

Hall of Gods Jackpott

Hall of Gods har tre progressiva jackpottar. De progressiva jackpottarna (Mini, Midi och Mega Jackpot) kan vinnas under Hall of Gods bonusspel. Det gäller att få tre Mini, Midi eller Mega symboler för att vinna just den jackpotten.