The Dark Knight

The Dark Knight är en populär slot

Hej och välkomna tillbaka till Kacinoportalen. Idag ska vi recensera den populära sloten The Dark Knight.

Känner du dig redo att spela The Dark Knight och möta Batman? Det här slotspelet som bygger på filmen är inte likt något annat. Atmosfären i The Dark Knight är lika mörk och olycksbådande som i filmen. Många spelare lockas till detta mörka spel vilket inte alls är underligt eftersom det har flera jackpottar, miljonvinster och hela 243 olika vinstkombinationer.

Häftiga animationer, vinstgivande bonusspel, free spins och härliga multiplikationer gör detta spel något utöver det vanliga. Att man dessutom bjuds på filmklipp och musik ur filmen gör att det är lätt att leva sig in i spelet och känna hur spänningen stiger när man närmar sig en jackpot.

The Dark Knight med 243 vinstgivande kombinationer

Spelutvecklaren Microgaming har i spelautomaten The Dark Knight skapat ett lite annorlunda slotspel. Det spelas på tre hjul och fem rader men sedan är det slut med likheterna med andra spel. Här har man inga fasta insatslinjer utan istället finns 243 olika vinnande kombinationer i varje snurr. Microgaming har haft detta system tidigare i några av sina spel.

Du kan satsa 1-10 mynt per snurr, maxvinsten i mynt är 4 miljoner och myntvärdet är 0.01-0,02 i vald valuta. Förutom vinst i mynt finns också de eftertraktade jackpottarna som är hela fyra stycken i detta spel. De är alla progressiva och i olika storlek.

Jackpottarna i The Dark Knight gör spelet otroligt nervkittlande i kombination med hela temat i spelet. De olika jackpottarna är Mega, Major, Minor och Mini. De är alla progressiva och Mega till exempel startar alltid på 1 miljon. De andra är mindre men delas förstås ut oftare.

Med flera jackpottar har du teoretiskt en större chans att kamma hem en. Jackpotspelet kan aktiveras när som helst i det ordinarie spelet. Det är slumpen som avgör om det är du som ska få spela bonusspelet som är ett lyckohjul och när du snurrar på det kan du få vilken som helst av jackpottarna.

Symbolerna i The Dark Knight

De symboler vi får möta i The Dark Knight har förstås alla anknytning till Batman. Du får möta Batman, Joker, Harvey Dent, Rachel, Gordon och Bruce Wayne.

Spelets wild är Batman-logon och den kan ersätta de andra symbolerna förutom scatter eller spridningssymbolerna som är en ganska läskig historia med en kombination av Batman och jokersminkning.

Scatter är symbolen som belönar dig med frispinn och får du tre stycken scatters bjuds du på 15 gratissnurr.

I freespinsläget börjar multiplikatorn att dubblera alla vinster men sedan kan den öka successivt. Dessutom kan du även få ännu fler gratissnurr under denna runda.

The Dark Knight

The Dark Knight är en fullt licenserad videoslot och Microgaming har haft full tillgång till musik, videoklipp och bilder ur filmen. Animationerna i spelet är ett hundratal och de visar olika nyckelsekvenser från filmen. Ljudeffekterna är otroligt välgjorda.

The Dark Knight, den amerikanska superhjältefilmen kom ut 2008 och regisserades av Christopher Nolan. Filmen är baserad på DC Comic’s seriefigur Batman och är en uppföljare till Batman begins från 2005. Filmen är den sextonde mest inkomstbringande filmen genom tiderna.

Uppföljaren Dark Knight rises hade premiär 2012 och blev den sjunde mest inkomstbringande filmen. Är du ett fan av Batman och vill ha spänning och mystik är Microgamings slotspel verkligen något som kommer att falla dig i smaken. De har faktiskt också kommit med ett uppföljande spel till det som är beskrivit här. Det heter också Dark Knight rises, som filmen.

Provspela innan du satsar pengar

Innan du börjar satsa riktiga pengar i slotspelet The Dark Knight kan du prova på att spela först. Många spelsajter erbjuder gratisspel där man kan sätta sig in i hur spelet fungerar innan man spelar med pengar.

Tycker du att temat i The Dark Knight känns för mörkt för dig finns det en uppsjö av andra spel att välja mellan. De flesta seriösa spelsajter har spel för alla smakriktningar vare sig du vill ha action, avslappning eller roliga spel. Ibland kan det vara trevligt med lite omväxling också.

Några riktigt trevliga spel med härliga vinstchanser är Starburst där du spelar med gnistrande ädelstenar, Neon Staxx som tar dig tillbaka till 80-talet, Go Bananas där du har kul i djungeln och Gonzo’s Quest som är en välkänd slot.