Blood Suckers

Blood Suckers

Tema: Vampyrer

Funktioner: Vilda symboler, gratisspin med multiplikatorer samt bonusspel

Speltillverkare: NetEnt

Blood Suckers hämtar inte inspiration från de ”moderna” sagorna om vampyrer. Här är det Nosferatu och Greve Dracula och ”old school”-vampyrer som gäller. Ond bråd död. Dricka blod. Pålar och vitlök. Den typen av vampyrer. Den är faktiskt lite läskig, den här automaten. Ljudeffekterna är riktigt bra gjorda och du ska vara försiktig med att höja ljudet för mycket om du spelar på kvällen/natten.

Blood Suckers är en videoslot med några år på nacken och jag har provspelat den tidigare. Då ströspelade jag bara som hastigast och fick egentligen ingen känsla för spelet. Jag gjorde ett nytt försök för någon vecka sedan och då fastnade jag ordentligt.

Bonusspel, vilda symboler och gratisspin

Net Entertainment har stoppat in ett bonusspel, ett gäng vilda symboler samt ett gratisspin-läge i Blood Suckers. Balansen mellan funktionerna är perfekt och bonusspelet och gratis spin-läget aktiveras faktiskt ganska ofta. Det går inte många snurr utan att det händer något spännande på hjulen.

I bonusspelet ska du agera vampyrjägare. Du har en slägga och en påle till ditt förfogande och uppgiften är att ta kål på vampyrer gömda i kistor. Läskigt och spännande och ibland ganska lukrativt!

Gratisspin-läget aktiveras när minst tre scattersymboler dyker upp (spridda – de behöver inte vara på en linje). Scattersymbolen är en barnförbjuden bild på en vampyrkvinna som verkar ha blivit biten mitt under en vigsel (hon bär bröllopsklänning). Det bästa med gratisspin-läget är att alla vinster tredubblas. Om du går tomhänt från dina free spins har du en infernalisk otur.