Immortal Romance

Immortal Romance

Tema: Vampyrer och romantik

Funktioner: Vilda symboler, slumpmässig bonusfunktion, fyra free spins-lägen

Speltillverkare: NetEnt

Det är något speciellt med vampyrer, särskilt när det också är romantik inblandat. Tänk bara på filmerna om Bella och hennes vampyrkärlek Edward. Om Bella ska kunna vara med Edward måste hon också bli en vampyr. Vågar hon ta det steget?

Immortal Romance är en episk saga förklädd som en videoslot. Det finns fyra karaktärer, som var och en är en vampyr med speciella egenskaper. Exakt vad storyn är, verkar lite oklart, men att det handlar om ett drama med kärlek och ond bråd död som huvudingredienser behöver man inte tvivla på. Grafiken är fantastisk, ljudet likaså.

Detta är en mycket populär slot som fortfarande lockar många spelare trots att spelet är ganska gammalt vid detta laget. Det är faktiskt ganska vanligt att man fortfarande får free spins på spelet i olika kampanjer.

Fyra olika free spins-lägen

Immortal Romance har flera läckra funktioner. Förutom vanliga vilda symboler bjuder Immortal Romance också på en slumpmässig bonus som kan aktiveras när som helst efter ett snurr och som gör så att mellan 1-5 hjul blir ”wild”. Du kan ju bara börja fantisera om hur stora vinster du kan ta hem när varje position på varje hjul består av en vild symbol!

Den funktion som är absolut läckrast är dock ”The Chamber of Spins”. Vad det handlar om är free spins, men det finns inte bara ett free spins-läge, utan hela fyra stycken. Första gången du aktiverar gratissnurr får du 10 snurr där alla vinster femdubblas. Ju fler gånger du aktiverar free spins-läget desto större belöningar får du. Från och med den femtonde aktiveringen får du spela Sarahs (en av vampyrerna) free spins. Du får hela 25 gratissnurr med mängder av vilda symboler och chansen att samla på dig ännu fler gratisspin.