Magic Portals

Magic Portals

Tema: Magi och magiska portaler

Funktioner: Vilda symboler, free spins

Speltillverkare: NetEnt

Magi och automater är en perfekt kombination. Det är ju nästan som magi när man tar hem stora vinster. Dessutom finns så mycket spännande spelutvecklarna kan göra med magiteman. I Magic Portals är en historia om magiska portaler, drakar, trollkarlar, häxor och mystiska glödande klot i centrum. Jag vet inte riktigt vad historien går ut på, annat än att du ska hålla tummarna för att portalerna öppnas lite då och då.

Det är spelutvecklaren Net Entertainment som har skapat Magic Portals. Om du har lite erfarenhet av att spela på automater på nätet kommer du att känna igen dig i alternativen för insatser och autospel. Du vet också att det är en Net Ent-slot du spelar på när du undersöker grafiken (kristallklar) och ljudet (varierat och av toppklass).

Wild-omvandling eller gratisspin-läge

Magic Portals har inte direkt någon uppsjö av spektakulära funktioner. Egentligen har spelet bara två stycken. Båda är dock riktig läckra. Det är den mittersta positionen på det första respektive det femte hjulet som utgör portal. När två likadana symboler dyker upp i respektive portal aktiveras antingen funktionen ”Wild-omvandling” eller spelets gratisspin-läge med freespins som hos freespinsguiden.

Om Wild-omvandlingen aktiveras blir varje annan likadan symbol på hjulen en vild symbol (förutom de två symbolerna som hamnade i portalerna). Om gratisspin-läget aktiveras i och med att två free spins-symboler hamnar i portalerna vinner du 10 gratisspin. I gratisspin-läget kan du få ytterligare vilda symboler eftersom alla tre positioner på det femte hjulet blir portaler.