Gladiator

Gladiator

Tema: Gladiatorer och antikens Rom

Funktioner: Free spins och bonusspel

Speltillverkare: Playtech

Trots att jag älskar filmen och därför borde ha upptäckt slotten med samma namn för länge sedan i spelutbudet på nätcasinona, var det först för någon månad sedan jag snurrade mitt första spin på Gladiator videoslot. Det var kanske inte den himlastormande upplevelse jag hade förväntat mig, men på det hela taget tycker jag att Gladiator är en mycket bra videoslot, inte minst eftersom spelet är licensierat. Alla karaktärer från filmen (förutom Maximus!) är med.

Gladiatorbonus och stora vinster

Gladiator är inte bara yta. Här finns många finfina funktioner som kan ge stora vinster. Först måste jag nämna att det går att vinna stora pengar i huvudspelet. Så brukar det inte vara i videoslots med fokus på specialfunktioner. Om Caesar dyker upp fem gånger på hjulen vinner du hela 5000 mynt!

Amfiteater-bonus är namnet på spelets free spins-läge. Det är lite speciellt. Snurren startar nämligen inte automatiskt. I stället får du först välja en mängd symboler i olika rader för att se vilka multiplikatorer och specialsymboler du får spela med. Det är en ganska finurlig funktion som ger ett mervärde.

Gladiator bonus är namnet på ett bonusspel där du får slumpmässiga kontantvinster. Totalt slumpas nio vinster fram. Med lite tur kan vinsterna bli betydande, särskilt om du spelar för lite större insatser.