Jack Hammer

Jack Hammer

Tema: Serietidningshjältar och -skurkar

Funktioner: Sticky wins, vilda symboler, free spins

Speltillverkare: NetEnt

Jack Hammer är den mest hårdkokta snuten i serietidningsvärlden. Han buntar ihop bovar på löpande band och han finns alltid där när en fager dam är i nöd. I Jack Hammer vs. Evil Dr. Wüten (som faktiskt bygger lite löst på en riktig serietidningshistoria) måste Jack både rädda en fager dam och samtidigt frälsa världen från den galne vetenskapsmannen Dr. Wüten. Som tur är behöver man som spelare inte delta i handgemäng. Det enda man behöver göra för att hjälpa Jack Hammer är att snurra på hjulen.

Sticky wins och free spins

Jack Hammer har en mycket läcker funktion som jag inte kan minnas mig att jag har sett någon annanstans, nämligen ”sticky wins”. Med den här funktionen behöver en spelomgång inte vara över efter bara ett snurr. Om man får en vinstgivande kombination hålls nämligen vinnarsymbolerna kvar och hjulen snurrar en gång till. Om vinstkombinationen blir ännu större börjar hjulen snurra ännu en gång. Med lite tur täckes hela spelskärmen av en och samma symbol. Som du förstår kan du då plocka hem riktigt stora vinster.

Sticky wins-funktionen är aktiv även i free spins-läget och här kan funktionen göra fantastisk stor nytta. Free spins läget aktiveras när minst fem free spins-symboler (i form av en bomb) visas på skärmen. Med fem symboler får du tio gratisspin och med nio eller fler får du ända upp till 30 stycken! I free spins-läget tredubblas alla vinster. Tänk dig hur mycket du skulle kunna vinna med 30 free spins, sticky wins-funktionen och den generösa multiplikatorn!