South Park

South Park

Tema: South Park!

Funktioner: För många att räkna!

Speltillverkare: NetEnt

Jag har varit en stor fan av den tecknade komediserien South Park i många år nu. Jag tror jag missade den första säsongen, men sedan har jag slaviskt följt skildringarna av det stilla livet i den lilla staden South Park vid Klippiga bergens fot. South Park är humor, samhällskritik, ironi och mycket mer i ett paket.

Cartman gånger två och annat roligt

Net Entertainment, som är den spelutvecklare som ligger bakom South Park, verkar ha fått en licens såväl för att använda autentisk grafik och autentiskt ljud, som för att hitta på vilka tokerier som helst. Den här videoautomaten är den mest fullmatade jag någonsin har spelat och det faktum att grafiken och ljudet är helt autentiskt är självklart fantastiskt.

Cartman är väl de flestas (även min) favorit i serien. Han har därför fått inte bara en, utan två egna bonusfunktioner. I den ena funktionen ska Cartman leta reda på hippies och spruta ner dem med en brandsläckare. I den andra blir Cartman ”beefcake” och tar upp nio positioner på hjulen som vild symbol. Jag har lyckats aktivera beefcake-funktionen en gång och vinsterna blev riktigt stora.

Även om Cartman är lite i fokus har givetvis även de andra karaktärerna en given plats bland bonusfunktionerna. Stan kräks på Wendy och ju mer han kräks desto fler vilda symboler och omsnurr får du. Kenny ska försöka hålla sig vid liv och ju längre han gör det, desto mer vinner du. Kyle sparkar Ike och ju längre spark, desto större bonusar och kontantvinster tar du hem.