Wonky Wabbits

Wonky Wabbits

Tema: Kaniner och grönsaksland

Funktioner: Vilda symboler, vinst åt båda håll

Speltillverkare: NetEnt

Jag är lite av ett fan av videoslots som går utanför ramarna – spel där spelutvecklarna verkligen har tänkt till för att skapa en alldeles unik värld. Wonky Wabbits är ett utmärkt exempel på en sådan videoslot. Allt är unikt med Wonky Wabbits, från det galna temat till de ännu mer galna bonusfunktionerna.

Wonky Wabbits kretsar kring ett grönsaksland och kaniner som skuttar omkring på det. Hjulen är en del av grönsakslandet och bakom hjulen skymtar vidsträckta fält. All grafik i Wonky Wabbits är renderad på ett mycket speciellt sätt – allt ser nämligen ut att vara stickat. Det är faktiskt sant! Bilden här bredvid kan inte riktigt göra grafiken rättvisa. Du måste helt enkelt klicka igång spelet för att se exakt vad jag menar.

Duplicerande vilda symboler

Wonky Wabbits är en videoslot i samma genre som många andra av NetEnts senaste produktioner. Inte vad gäller temat, men väl vad gäller antalet bonusfunktioner och hur innovativa bonusfunktionerna är. I Big Bang, som lanserades precis före Wonky Wabbits, introducerade NetEnt till exempel multiplikatormätaren, som var en helt unik funktion. I Wonky Wabbits finns bonusfunktionen ”Duplicating Wilds”, som på svenska betyder att vilda symboler kan dubblas i antal.

Om en vild symbol dyker upp på hjulen kommer den automatiskt att kopieras. Kopian placeras sedan på en fördelaktig plats på hjulen. ALLA vilda symboler kopieras, vilket innebär att om det sällsynta skulle ske att ett snurr resulterar i att sju vilda symboler visas på hjulen så blir alltså 14 av spelets 15 positioner täckta av jokrar!